I'm Not Done

Simon Baetens
wo 12 feb 20:30
Met I’m Not Done maakt Simon Baetens een intense, speelse voorstelling over zelfprofilering, eenzaamheid en onderweg zijn.
  • 12 feb
    20:30
    TR25 Schouwburg, Rotterdam
    Krijn Boon Studio

Voor het eerst verlaat zijn drag alter ego Electra de club en verschijnt die op het theater. Electra neemt het publiek mee op een muzikale reis langs transformerende virtuele en emotionele landschappen. Aan de hand van drag, muziek, video en tekst ontstaat een droomachtige wereld waarin de grenzen tussen technologie en werkelijkheid niet langer van elkaar te onderscheiden zijn. 

I’m Not Done wordt een voorstelling als een doom scroll, waarin popmuziek je door het labyrint van het internet leidt. Een eerbetoon aan de schaamteloze theatraliteit van popconcerten en de poëzie van songteksten. Kunnen uitbundigheid en diepgang hand in hand gaan?

*Engels met fragmenten in andere talen. 

BIO Simon Baetens

Simon Baetens (1995) behaalde een Master in het Drama aan KASK School of Arts. Hij speelde in het werk van Julian Hetzel (Mount Average), Willem de Wolf & Myriam Van Imschoot (IN KOOR!), Ne Mosquito Pas en Rosie Sommers & Micha Goldberg (German Staatstheater). Als dramaturg werkte hij met Lisa Vereertbrugghen en Thomas Verstraeten/Toneelhuis en voor residentieplatform workspacebrussels. Hij is co-coördinator van podiumkunsten tijdschrift Etcetera en was mede-oprichter van drag collectief House Of Lux.  

Team

van & met Simon Baetens  coach Nathan Ooms dramaturgie Lisa Vereertbrugghen kostuumontwerp Robbert Geens lichtontwerp & techniek Kato Ooms productie VIERNULVIER coproductie DE SINGEL, KWP, De Grote Post & C-Mine met steun van De Vlaamse Overheid, BUDA & KAAP met dank aan Natalie Gielen, Louis Janssens & Elsemieke Scholte