foto Anna van Kooij

Nederlands Theater Festival Rotterdam

za 25 jan en zo 26 jan
De beste voorstellingen uit het vorige seizoen opnieuw te zien

Eindelijk is het zover: Het Nederlands Theater Festival barst los in Rotterdam! Sinds jaar en dag staat dit festival bij een breed publiek bekend als hét moment waarop de allermooiste, meest indrukwekkende voorstellingen van afgelopen seizoen opnieuw te zien zijn. Op 25 en 26 januari 2025 strijkt het festival voor het eerst neer in Theater Rotterdam met onvergetelijke voorstellingen, geselecteerd door maar liefst 7 officiële vakjury’s. 

Verwacht een feestelijk weekend met een verrassende keuze uit de vele genres die ons theaterlandschap rijk is. Toonaangevende voorstellingen compact bij elkaar en een kans om gemiste hits en hoogtepunten alsnog te zien; kortom de ideale remedie tegen keuzestress.

En er is meer: rondom de voorstellingen is er een speciaal programma waarbij je kennismaakt met de meest spraakmakende Rotterdamse makers. Ook voor de professionals - van aspirant tot gevestigd – is er volop uitwisseling tijdens NTF PRO, dé plek van samenkomst met een focus op spannende ontwikkelingen in Rotterdam en de rest van het land.

Het programma is (deels) bekend:

24 januari
20:15 Hunter

25 januari
20:00 A Case for the Existence of God
20:15 Spafrica

26 januari
16:30 Wittgenstein 2, Aan de taal ligt het niet
16:00 Karma

Meer info en kaarten

foto Anna van Kooij

Het Nederlands Theater Festival is een festival met louter reprises van hoogtepunten van afgelopen seizoen, waar je eigenlijk niet mis kunt grijpen.

NRC, augustus 2023

Bekijk onze thema's

NTF Rotterdam

25 en 26 januari 2025