Start kaartverkoop: Er even tussenuit met Jairzinho

In de huidige muziekwereld krijgen vrouwelijke artiesten niet de aandacht die zij verdienen. De Rotterdamse rapper Jairzinho ziet dit ook, neemt het heft in eigen handen en presenteert: “Het project met en voor vrouwen”. Daarbij zal hij werk van zijn gloednieuwe album laten horen. Vrijdag 25 september 2020 live, met special guests, te zien in de grote zaal van TR Schouwburg in samenwerking met MOMO, als onderdeel van de Local Heroes Track.

Met Het project met en voor vrouwen wil Jairzinho aan de rest van de wereld laten zien dat er veel talent, kracht en diversiteit ligt bij de vrouw. "Los van de muziek willen we de boodschap doorzetten door de samenwerking met krachtige vrouwen aan te gaan en hiermee de doelgroep, de vrouw, te inspireren."

Jairzinho staat bekend als artiest en mede-oprichter van het label Rotterdam Airlines. Debuut EP Gouden Plaat, met onder andere de mega-hit Tempo, heeft inmiddels de platina status en is in 2018 opgevolgd met debuutalbum Nummer Één, waarop naast clubtracks (zoals Fuego en Bommetje) ook gevoelige popnummers met Caraïbische swing staan (zoals Verliefd en Vuurvliegjes). In maart 2020 bracht Jairzinho zijn tweede studioalbum Jairzinho uit met daarop de hit Zegen featuring Snelle.

Praktische informatie

Start kaartverkoop: woensdag 19 september om 10.00 via deze link
Datum concert: vrijdag 25 september 2020
Locatie: Theater Rotterdam Schouwburg, grote zaal met zitplaatsen.
Zaal open: 19.00 uur
Aanvang concert: 19.30
Einde concert: 20.30 uur
Entree: 14 euro incl. servicekosten