Maak mee met TR Meemakers

Afgelopen zondag trapten we af met de eerste TR Meemakers. Onder leiding van Nina Fernande en Gino van Weenen gingen de deelnemers ouderwets aan de slag met kopiëren en plakken. Hun gesprekken en hersenspinsels gaven ze vorm in woord en beeld, wat resulteerde in de eerste zine: ‘RESTART’.

Tijdens TR Meemakers host iedere maand een ander duo van een Rotterdamse kunstenaar en iemand van Theater Rotterdam een wekelijke werksessie voor publiek. Heb je een voorstelling gezien en wil je daar nog iets over kwijt? Zat de week je tot hier en heb je behoefte om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan? In 3 uur praat, bouw, schilder en schrijf je mee aan een gezamenlijk kunstwerk. Zo ontstaat in de loop van de tijd een gesamtkuntwerk waarin verschillende stemmen en disciplines samenkomen. Tot en met december zal het telkens veranderende kunstwerk te bewonderen zijn in de Erkerfoyer van TR.

In oktober dragen Nina en Gino het stokje over aan Naamloozz en Pleun Peters. Met verf, spuitbussen en bouwmateriaal creëren ze met de deelnemers een kleurrijke stad in de speelse stijl van Naamloozz.

Voor meer informatie ga naar TR.nl/meemakers